Yishu - Journal of Contemporary Chinese Art

De waarheid is dat het leren om een ​​realistisch gezicht te

Saturday, September 29th, 2012

canada goose parka Hoe een realistische gezicht te trekken canada goose parka

canada goose outlet Wanneer je begint met tekenen, kan het een echte uitdaging zijn om portretten en gezichten te doen omdat het een groot aantal juiste plaatsingen en proporties nodig heeft, sommige artiesten zeggen zelfs dat het het moeilijkste is dat iemand kan proberen te tekenen. De waarheid is dat het leren om een ​​realistisch gezicht te trekken, een uitdaging is die veel of niet alle potloodkunstenaars op een bepaald moment in hun carrière zullen zien, of ze tekenen voor commissie of als ze gewoon op zoek zijn naar plezier. Door een paar tips te volgen, kunt u leren hoe u een realistisch gezicht trekt, stop met het trekken van uw haar en geniet van de tijd die u opnieuw besteedt. Canada Goose Sale canada goose outlet

canada goose jas outlet Een ding dat je zou moeten weten hoe je een realistisch gezicht moet trekken www.parkaverkooppunten.nl is dat je moet beginnen met oefenen, er is geen manier dat je beter kan worden als je geen potlood uitroept en wat je in staat bent canada goose jassen om. Veel mensen zijn verrast door wat ze eigenlijk kunnen produceren en ze wisten het zelfs niet eens, wat je ook maar wilt, je zal op een bepaald moment een van die tekeningen hebben die een enorme stap voorwaarts zijn, het voelt alsof je vooruitgang hebt geboekt ‘s nachts. Terwijl u dit soort tekens niet Canada Goose Jas Sale elke dag hebt, moet u weten dat wanneer het gebeurt, het heel spannend kan zijn, en er zijn een aantal opties die u moet helpen om uw tekening nog beter te maken. Canada Goose Outlet canada goose jas outlet

canada goose bodywarmer heren Met een referentiebeeld om mee te werken is een geweldige manier om u te helpen wanneer u leert hoe u een realistisch Canada Goose Sale gezicht trekt. Veel mensen willen graag tekenen en willen Canada Goose Sale direct naar hun verbeelding gaan, en na een korte Terwijl u dit wel kan doen, moet u eerst leren hoe u uit observatie kunt trekken. Zodra u in parkaverkooppunten.nl staat bent om te tekenen van een afbeelding of het leven als u in staat bent, kunt u overgaan naar uw verbeelding, wanneer u begrijpt hoe de gezichtsconstructie bij de meeste mensen bestaat. Canada goose jas outlet canada goose bodywarmer heren

canada goose dames Tot slot wil je je ruwe ideeën back-up en het leren dat je zelf hebt gedaan hoe je een realistisch gezicht kunt maken met een ebook of twee. Het kan goed zijn om te weten dat je het leven als tekeningen hebt kunnen ontwikkelen, maar er zijn altijd nieuwe technieken en ideeën die je kunt lezen om te leren hoe je een realistisch gezicht trekt op een technisch en ascetisch correcte manier Canada Goose bodywarmer heren canada goose dames.

Long March Space
ArtCo
JNBY
cc foundation
Daniels Etheridge
Equinox Gallery
New Asia
Promerita
US China Yes Youth Eduction Solutions