Yishu - Journal of Contemporary Chinese Art

Als u snel effectieve zelfverdediging wilt leren

Thursday, February 7th, 2013

canada goose bodywarmer Hoe te om de beste zelfverdediging instructie te vinden canada goose bodywarmer

canada goose jas goedkoop Canada goose bodywarmer heren Voel je onveilig op de straten? Kijk je voortdurend achter je schouder als je ‘s nachts loopt? Moet je vaak door ruwe wijken doorgeven? Wens je dat je wist hoe je jezelf moet verdedigen, net in het geval? Misschien is het risico om te worden aangevallen niet zo groot, maar zou het niet beter voelen als je wist wat je moet doen als er iets gebeurd is? canada goose jas goedkoop

canada goose jas sale Canada Goose Sale Het feit dat u dit artikel leest betekent dat u zich bewust bent van het gevaar en dat u wilt weten hoe u veilig in de straat kunt voelen. Dus je hebt de eerste stap en besloten dat je gaat leren hoe je jezelf kunt verdedigen. De volgende stap is om te leunen hoe u de beste zelfverdediging instructie kunt vinden. Canada Goose Sale canada goose jas sale

canada goose bodywarmer heren Canada Goose Sale Canada Goose Parka Er zijn veel mogelijkheden als je zelfverdediging wilt leren, maar wat is de beste? Er zijn veel verschillende vechtsporten en bijna allemaal beweren dat ze de beste en meest effectieve zelfverdediging zijn die u kunt vinden. Er zijn cursussen in Karate, Kung Fu, Jui Juitsu, canada goose jassen boksen, Krav Maga, de lijst is erg, heel lang. Er zijn ook cursussen die gewoonlijk ‘zelfverdediging’ noemen zonder dat er sprake is van vechtsporten. Dan zijn er zelfverdedende dvd’s en zelfverdedigers zoals stun guns en peperspray? Dus hoe kies je, en hoe weet je of er iets goed is? Canada Goose Parka canada goose bodywarmer heren

goedkoop canada goose jas Wat je moet kiezen hangt af van veel dingen. Als u snel effectieve zelfverdediging wilt leren, dan moet u een cursus vinden die specifiek te maken heeft met zelfverdediging en hoe u veilig op de straten voelt. Traditionele vechtsporten zoals Karate en Kung Fu zullen veel meer tijd en inzet doen om te leren en ze bevatten ook een aantal ingewikkelde bewegingen die niet handig zijn als u in de straat wordt aangevallen. Canada goose jas outlet goedkoop canada goose jas

canada goose outlet Combat sporten zoals kickboxing of Mma kan een beetje als zelfverdediging zijn, maar onthoud dat ze sporten zijn en als zodanig regels bevatten. Op straat zijn er geen regels. Ondanks gevechtssporten is een goede fitness nodig. Canada goose jas verkoop canada goose outlet

canada goose kinderjas Maar je kunt met www.parkakopen.nl je lokale vechtsportclub kijken en kijken of ze cursussen organiseren in zelfverdediging, veel van hen doen. Canada goose jas goedkoop canada goose kinderjas

canada goose parka Clubs en scholen zijn ook allemaal verschillend, sommige stellen de prioriteit op de concurrentie, anderen op oefening en anderen nog steeds op zelfverdediging. Praat met mensen in de club en controleer een beetje, op deze manier vindt u wat ze leren en hoe ze het doen. Canada goose outlet canada goose parka

canada goose sale Een cursus ontworpen om zelfverdediging te leren, bevat eenvoudige en effectieve methoden die u kunt gebruiken om een ​​aanvaller te immobiliseren of te stoppen. Het bevat geen moeilijkheden om bewegingen of bewegingen te leren https://www.parkakopen.nl/ die veel kracht en behendigheid vereisen. Een goede zelfverdedigingskursus zal voor iedereen werken, man of Canada Goose Nederland vrouw, jong of oud, zwak of sterk. Canada Goose Kinderjas canada goose sale

canada goose dames Eindelijk is er de mogelijkheid om dvd’s te trainen. Nu zeg ik niet dat je zelfverdediging kan leren door gewoon een dvd te kijken, maar je kunt de bewegingen van een dvd leren en hen vervolgens met een vriend beoefenen. Dit is een goede optie als een goede zelfverdediging niet beschikbaar is waar u woont. Goedkope Canada Goose Jas canada Canada Goose Outlet goose dames

canada Canada Goose Jas Sale goose jas outlet Dus, om een ​​goede zelfverdediging te vinden, controleer of de cursus echt bedoeld is voor zelfverdediging en niet sport. Het zou eenvoudig en gemakkelijk moeten zijn om zo eenvoudige bewegingen te leren, de meest effectieve in een gevaarlijke situatie. Een goede zelfverdedigingskursus maakt u veiliger in de straat en om gemoedsrust te hebben is heel erg veel waard canada goose jas outlet.

Long March Space
ArtCo
JNBY
cc foundation
Daniels Etheridge
Equinox Gallery
New Asia
Promerita
US China Yes Youth Eduction Solutions