Yishu - Journal of Contemporary Chinese Art

Ei-legkippen brengen hun leven in elkaar in combinatie met

Wednesday, July 4th, 2012

goedkoop canada goose jas Canada Goose Bodywarmer Een introductie in Factory Farming Canada Goose Bodywarmer goedkoop canada goose jas

canada goose jas outlet De methodes die zijn ingezet, zijn gericht op het gebruik van schaalvoordelen om de hoogste productie te produceren tegen de laagste kosten. ‘ canada goose jas outlet

canada goose nederland Op het eerste gezicht kan men geen enkele interessante termen in deze definitie opmerken, zoals ‘controversiële praktijken’, ‘intensieve landbouw’ en ‘geïndustrialiseerde productie’, woorden die zeker een reeks krachtige beelden opleveren. Verre van de verzorgende boer en de zorgwachter van wie onze vlees en zuivelproducten niet meer dan een paar jaar geleden werden verkregen. canada goose nederland

canada goose jas sale Niet inderdaad. Wat er vandaag aan de hand is, kan niet door een verstoring van de betekenis worden aangeduid als de boerderij. Met uitzondering van een paar overlevende familiebedrijven, wordt onze vlees- en zuivelproductie nu volledig gedomineerd door grote bedrijven. Terwijl de schepselen, wiens levens eigendom zijn en Gecontroleerd door agribusiness, worden beschouwd als louter producten, voedselmachines als je dat wilt. En in de zoektocht naar grotere winst is canada goose jassen de behandeling van deze dieren steeds meer barbaars geworden. canada goose jas sale

canada goose parka Canada Goose Sale Op dit moment zijn talloze dieren die dezelfde gevoelens en gevoelens bezitten als uw hond of uw kat gedwongen worden in levens van langdurig lijden en pijn. Varkens besteden de meerderheid van hun leven in kleine metalen kooien, bekend als ‘zwangerschapskratten’, waar ze ‘niet genoeg ruimte hebben om zelfs om te keren.’ Kalveren zijn in kleine Canada Goose Jas Sale kooien bekend als ‘kalfsvleeskratten’ waar, voor hun hele leven, Ze zijn door de nek gebonden om te voorkomen dat ze zich uitstrekken, comfortabel liggen, of omdraaien, waardoor spierontwikkeling wordt belemmerd en hun vlees tederder wordt. Ei-legkippen brengen hun leven in elkaar in combinatie met vier of vijf Canada Goose Jas Sale andere kippen in ‘batterijkooien’, waar ze niet genoeg ruimte hebben om zelfs hun vleugels te lopen of uit te breiden. En tragisch genoeg zijn deze praktijken Canada Goose Outlet maar de top van de ijsberg Canada Goose Sale canada goose parka

canada goose bodywarmer Fabrieksboerderijen hebben een onmetelijke voet in onze economie behaald. Totdat de beweging om onszelf van deze kanker te ontdoen genoeg momentum krijgt, moeten andere middelen worden gevonden om de dieren te beschermen. In ieder geval moeten we streven naar relatief humane leefomstandigheden voor hen. Canada goose bodywarmer heren canada goose bodywarmer

canada goose kinderjas De voorstanders van de fabrieksboerderijen zullen natuurlijk alles doen wat ze kunnen om hun ‘business as usual’ positie te verdedigen. De lobbyen die deze belangen ondersteunen en beschermen, zijn talrijk en ze zijn krachtig. Zij geloven dat de argumenten die tegen hen worden gemaakt, extremistisch of alarmistisch zijn, dat de dieren zich echt niet in de behandeling houden die ze ontvangen, Of dat de taak van het voeden van een hongerige bevolking voorrang heeft boven de gevoelens van de dieren. Canada Goose Kinderjas canada goose kinderjas

canada goose outlet Canada Goose Sale Mijn antwoord hierop is dat je zelf moet beslissen wat goed is en wat er mis is, of of de behandeling van de dieren moet worden overwogen en in hoeverre. Neem daarom de tijd om uzelf te informeren over wat er in dit land gebeurt ter wille van de bedrijfswinsten en ten koste van het welzijn van de verdedigende wezens, die van alles naar ons kijken voor hun rentmeesterschap. Toch begint de affectatie met onze eigen viscerale schuldgevoelens, en helaas liggen empirische leugens begraven in onze eigen persoonlijke mislukkingen. ‘Parced and Weary Citizens of the Republic’ Goedkope Canada Goose Jas www.parkakopen.nl canada goose outlet

canada goose bodywarmer heren De Democraten hebben Capitol Hill overgenomen en hebben een mandaat om Amerikaanse troepen uit Irak te trekken. Het is waarschijnlijk dat deze verhuizing op middellange tot lange termijn grote invloed parkakopen zou hebben op Israël Goose Parka canada goose bodywarmer heren.

Long March Space
ArtCo
JNBY
cc foundation
Daniels Etheridge
Equinox Gallery
New Asia
Promerita
US China Yes Youth Eduction Solutions